ভ্যাজোন কি টেন ফেল আ ভেজার মেলেট?

Egy korábban nem látott kislány tűnt fel Kim Dzsong Un észak-koreai vezető odalán egy nyilvános eseményen. Azonnal elindultak a találgatások, hogy ki lehet az, mikor köztudott, hogy a vezér nem igazán mutatkozik még a feleségével sem.

কিম ডিজসোং আন নেমরেগ নিলভানোসাগ এলি লেপেট ইজি কিসল্যাননিয়াল, আকিরোল কিডেরুল্ট, হোগি এ ল্যানিয়া। একটি rakétatudósokkal együtt sétáló gyermeket az észak-koreai média csak apja “legkedvesebb” vagy “drága” gyermekének nevezett, aki még csak 10 éves, de fotízójátógétójtáló gyermeket.

A lányt, aki feltehetően Kim második, 9 vagy 10 éves Ju Ae nevű gyermeke, először november végén mutatták meg a külvilágnak az állami média fotóin, amelyeken az északi interkontinentális ballisztikus rakéta előző napi indítását figyelte szüleivel és más idősebb tisztviselőkkel együtt. A kislányt Kimmel kézen fogva mutatták, amint egy kilövő teherautóra rakott hatalmas rakéta mellett sétálnak el, és figyelik a felszálló fegyvert।

Pár nappal később a hivatalos északi Koreai Központi Hírügynökség másodszor is megemlítette a lányt, mondván, hogy Kim és ő csoportképeket készítettek tudósokkal, tisztviselőkkel és másokkal, akik részt vettek a Hwasong-17 ICBM tesztindításában.

“Ez mindenképpen feelűnő. Az a fénykép, amelyen Kim Ju Ae az apja mellett áll, miközben a legutóbbi ICBM-indításban részt vevő technikusok és tudósok ünneplik, alátámasztja aztpézékédékánt hozékétékánt, pozézékétékánt, pozézékánt, – মন্ডটা অঙ্কিত পান্ডা, আন্তর্জাতিক শান্তির জন্য কার্নেগি এনডাউমেন্ট।

“Az állami média, amely kiemeli apja szeretetét iránta, szerintem ezt még inkább alátámasztja. একটি gyermek első nyilvános szereplése a stratégiai nukleáris fegyverekkel – Észak-Korea nemzetvédelmi képességeinek koronaékszereivel – összefüggésben történt। Ez nem tűnik számomra véletlennek” – tette hozzá Panda.

Az első nyilvános szereplése után a dél-koreai kémszolgálat közölte a törvényhozókkal, hogy értékelése szerint a képen látható lány Kim második gyerne kölékíválükélük, জুয়েকিলে, জুয়েক A Nemzeti Hírszerző Szolgálat szerint a lány külseje egyezik azokkal az információkkal, amelyek szerint magasabb és nagyobb, Mint más hasonló korú lányok. Azt is elmondta, hogy a lány leleplezése Kim azon elhatározását tükrözi, hogy az Egyesült Államokkal szembeni patthelyzetben meg akarja védeni Észak-Korea jövő generácízátógáción.

Ha van fia, miért nem őt mutatta meg a nyilvánosságnak?

A dél-koreai média korábban azt találgatta, hogy Kimnek három gyermeke van – 2010-ben, 2013-ban és 2017-ben született -, és hogy az első gyermek egy agy für. A leleplezett lány nagy valószínűséggel az a gyermek lehet, akit a visszavonult NBA-sztár Dennis Rodman látott 2013-as phenjani útja során. Az akkori látogatás után Rodman a The Guardian című brit lapnak elmondta, hogy ő és Kim “pihentető időt töltöttek a tengerparton” একটি vezető családjával, és hogy a kezében tartotta Kim Ju Ae nevű kislányát.

Észak-Korea nem tett említést Kim állítólagos két másik gyermekéről. De az a feelételezés, hogy a legidősebb gyermeke egy fiú, egyes szakértőket arra késztetett, hogy megkérdőjelezzék, hogyan lehet egy lány Kim utódja, tekintve az-pas-férégérégálékárfélékárfélékárfi. Kim harmadik generációs tagja annak a családnak, amely több mint hét évtizede irányítja Észak-Koreát, és apja, illetve nagyapja egymás után kormányozta azőőgötlö1 mettögátja, orszégö1

“Ugy tudjuk, hogy Kimnek három gyermeke van, köztük valószínűleg egy fiú. Ha ez igaz, akkor még nem derült ki, hogy ki lesz az örökös। Ju Ae valóban Kim legértékesebbje, az utódlás szempontjából?” – monta Soo Kim, একটি ক্যালিফোর্নিয়া székhelyű RAND কর্পোরেশন বিজটনসাগি elemzője. “Szerintem még túl korai lenne bármilyen következtetést levonni”।

Szerinte Kim Dzsong Un úgy gondolhatja, hogy lánya leleplezése hatékony figyelemelterelés, miközben Washingtont, Szöult és másokat arra próbál késztetni, hogy éljének egysésélénékélénékélénék- “úgy tűnik, hogy Ju Ae látványossága háttérbe szorítja az észak-koreai nukleáris és rakétafenyegetés fokozódó súlyosságát”. Hozzátette, hogy Kim Dzsong Un a lánya felvonultatásával talán azt is el akarja mondani népének, hogy az atomfegyverek jelentik az ország jövőjének egyetlen garanciáját.

Az állami média által közzétett megjegyzéseiben Kim a Hwasong-17-est “a világ legerősebb stratégiai fegyverének” nevezte, és azt monta, hogy országa végső célja “a világ legerősebb stratégiai erejének” birtoklása.

Lánya válthatja?

“কিম তালান আজট জেলজি আজ এসজাক-কোরেই এলিটনেক, হোগি মেন্টোরালজা একটি ল্যান্যাট এ ভেজেটোয়াই szerepre” – vélekedett Leif-Eric Easley, একটি szöuli Ewha Egyetem professzora.

A dél-koreai Sejong Intézet magánintézményének elemzője, Cseong Seong-Chang szerint Kim Dzsong Un nem teheti utódjává a fiát, ha úgy gondolja, hogy annak nincs késségeőge. Cheong szerint Kim talán megelőzi az esetleges visszatetszést, amiért lányát választotta negyedik generációs vezetőnek, ezért valószínűleg azért hozta el a lányát a sikeres ICBM-indítási eseményre, hogy a vele szembeni közvélemény lojalitását zökkenőmentesen átvihesse a lányára.

“Ha egy királynak sok gyermeke van, természetes, hogy a legkedvesebb gyermekét teszi meg utódjának” – জেলেন্টেট কি চেওং। “কিম জু অ্যাই ভারহাটোন আইডনকেন্ট মেগজেলেনিক কিম ডিজসোং আন নিলভানোস রেন্ডেজভেনয়েন, és utódlási tréningen vesz reszt।”

A fiatal Ju Ae leleplezése óriási meglepetésként érte a külföldi szakértőket, mivel Kim Dzsong Un és apja, Kim Dzsong Il is csak felnőtté válásuk után kerültek előtóté válásuk után kerültek előtésílásílásílámi emődásí Többen azt feelételezik, hogy a vezérnek súlyos egészségügyi problémái lehetnek, ezért már idejében elkezdi kiképezni a lányát, hogy ő lépjen a helyigesttétéválébe, ne lépjen

Leave a Comment